Waarom werkt Tarot zo goed
Tarotaflezingen zijn een krachtige vorm van waarzeggerij die een oud spel kaarten gebruiken om antwoorden te vinden op je belangrijkste vragen over liefde, relaties, je carrière, financiën en meer. Paranormaal begaafden en waarzeggers hebben al honderden jaren gebruik gemaakt van Tarot kaarten. Elke kaart heeft een andere betekenis afhankelijk van zijn positie, dus je krijgt een uniek en gedetailleerd beeld van je huidige situatie.

Er zijn twee verschillende soorten Tarot-metingen vraagmetingen en open metingen. Bij vraagmetingen stel je een specifieke vraag. Tarot is niet bedoeld om specifieke ja/nee vragen te beantwoorden. De meeste mediums zeggen daarom ook dat het niet moet worden gebruikt om beslissingen te nemen. In plaats daarvan moet het worden gebruikt als een gids om u te helpen de beslissing zelf te nemen. Om deze reden is de manier waarop een vraag wordt gesteld erg belangrijk.

Tarot in vraag vorm

Vind het beste detailniveau voor je vraag. De vraag moet gericht zijn maar niet overdreven gedetailleerd. In plaats van naar één aspect van een probleem te kijken, zoek naar een manier om er meer algemeen naar te kijken. Stel bijvoorbeeld een vraag over hoe je de planningen van het gezin beter in balans kunt houden. Dat is een gerichte vraag, maar niet overdreven gedetailleerd.

Focus op jezelf: als de reading voor jou is, zorg er dan voor dat je vraag op jou gericht is en niet op iemand anders waarvan jij denkt dat het de oorzaak van jouw probleem is.

Wees positief.. In plaats van te vragen waarom een ​​specifieke gebeurtenis niet is gebeurd, vraag je wat je kunt doen om die gebeurtenis mogelijk te maken.

Tarot in open vorm

Open lezingen pakken de grotere aspecten van je leven aan in plaats van een specifiek probleemgebied. Hier worden geen specifieke vragen gesteld. Ze worden meestal gedaan wanneer je een nieuwe fase van het leven ingaat, zoals trouwen, studeren of een gezin stichten. Je kunt het lezen enigszins richten als je een algemeen gebied hebt dat je wilt bedekken, zoals je carrière of gezondheid.

Tarot drie kaarten legging

Hier worden er 3 kaarten op tafel gelegd. De eerste vertegenwoordigt het verleden, de tweede vertegenwoordigt het heden en de derde vertegenwoordigt de toekomst. Deze kaarten geven inzicht in obstakels of verborgen oorzaken van problemen.

Speel hier gratis tarot 3 kaart leggingWaarom werkt Tarot

Hoe kunnen willekeurig getrokken kaarten relevant zijn voor iemands leven. Wat de meeste kaart leggers zullen aangeven is dat Tarot jou informeert over de gevolgen van de keuzes die je maakt of gemaakt hebt. De kaarten vertellen je niet wat je moet doen of wat er specifiek in de toekomst zal gebeuren, maar de mogelijkheden, afhankelijk van het pad dat je neemt.

Carl Jung

Carl Jung geloofde dat naast de herhaalbare oorzaak-en-gevolgrelaties waarop de wetenschappelijke wereld zo sterk is gebaseerd, er ook een ander verbindend principe is dat die oorzaak-gevolg-relatie niet deelt. Hij noemde dit principe synchroniciteit. Volgens Jung verklaart synchroniciteit de leidende krachten in het universum. Dingen die we misschien als toeval beschouwen, zijn in feite tekenen die ons kunnen helpen beslissingen te nemen en ons leven te leiden - als we ze herkennen.

Onderbewustzijn

Sommigen zeggen dat het allemaal neerkomt op je onderbewustzijn. Ongetwijfeld is de manier waarop we dingen waarnemen sterk afhankelijk van ons onderbewustzijn. Er zijn mensen die geloven dat het onderbewustzijn met Tarot zijn eigen interpretaties op de kaarten projecteert. Als een persoon die een Tarot-lezing ontvangt, is uw interpretatie van de kaarten een gevolg van de factoren in uw leven die bepalen wie u bent en waar u over gaat. De vragen die je hebt over je leven (meestal de reden waarom je de Tarot in de eerste plaats hebt geraadpleegd) worden op de kaarten geprojecteerd, zodat je goddelijke antwoorden krijgt van wat je ziet. Op deze manier is de Tarot nuttig om ons te helpen bij het aanboren van ons onderbewustzijn om antwoorden te vinden waar we misschien nooit bewust aan dachten.

Veel Tarot-kaartlezers hebben verschillende ideeën over hoe of waarom de Tarot werkt. Sterker nog, sommigen zeggen dat we alleen de Tarot nodig hebben om ons te helpen totdat we leren om op eigen houtje in contact te komen met onze 'innerlijke gids'.

DIRECT CONTACT MET EEN ONLINE MEDIUM?

Onze mediums zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.