WAARZEGGING
TAROT
NUMEROLOGIE
MEDIUMCHAT
ARTIKELEN
BOEKEN
TAROT
NUMEROLOGIE
MEDIUMCHAT
BOEKEN
ARTIKELEN
WEBSHOP

BETEKENIS VAN DE TAROT KAARTEN

Ontdek de diepgaande betekenis achter het traditionele Tarot, bestaande uit 22 Major Arcana en 56 Minor Arcana kaarten. Laat Tarot je leiden tot inzicht en verheldering.

Staven

De Staven belichamen de kracht van dynamiek, ontwikkeling en een fris begin. Ze representeren concepten en vernieuwing. Deze kaarten zijn vaak verbonden met je professionele traject of levensmissie, maar kunnen eveneens krachtige boodschappen van liefde overbrengen.
Aas van Staven
tarot card
Aas van Staven
Avontuur, creatieve blik, frisse start, nieuw begin, originaliteit. De kaart staat voor een kans die je kan benutten. Het gaat om wilskracht en de kunst om risico's te kunnen nemen. De kaart staat ook voor ondernemingsgezindheid.
Twee van Staven
tarot card
Twee van Staven
Deze kaart staat voor geven en nemen in al je relaties. Wees behoedzaam en bewust van je krachten en beperkingen. Deze kaart betekent dat je even goed voor jezelf moet zorgen. Zorg ervoor dat je genoeg rust pakt en gezonde voeding. Wees behoedzam voor hedonistische verlangens.
Drie van Staven
tarot card
Drie van Staven
Deze kaart betekent dat het heel goed zal gaan op het gebied van financiën en werk. Ook je liefdesleven zal hiervan profiteren. Deze kaart staat voor visie, uitbreiding en een positieve ontdekking.
Vier van Staven
tarot card
Vier van Staven
Deze kaart betekent dat er binnenkort een speciale gebeurtenis in je leven komt. Een gebeurtenis waar je veel plezier aan zal beleven. Werk en financieel zal ook goed gaan in deze periode. Ook al is deze kaart postiief, deze kaart brengt ook een waarschuwing dat je even bij de les moet blijven.
Vijf van Staven
tarot card
Vijf van Staven
Competitie, kleine terugvallen, onenigheid, rivaliteit. De kaart geeft een uitdaging aan. Maar niet een onoverkomelijke uitdaging. De kaart is ook een voorspeller van een groot geluk. Kans om een loterij te winnen.
Zes van Staven
tarot card
Zes van Staven
Deze kaart staat voor beloning en viering van een succes. Je zal iets tegenkomen dat beter is dan je ooit durfde te hopen. Ook in de liefde zullen dingen beter gaan.
Zeven van Staven
tarot card
Zeven van Staven
Als deze kaart verschijnt dan zit je waarschijnlijk in een soort van competitie. Dit kan een innerlijke competitie zijn van gevoelens of een strijd met iemand anders. In deze strijd zal je uiteindelijk een positief resultaat behalen. Je zal eruit komen als winnaar. Deze kaart staat ook voor zelfstandigheid en even voor jezelf kiezen.
Acht van Staven
tarot card
Acht van Staven
Als deze kaart verschijnt dan lijkt het alsof alles in je leven vast zit. Niks komt meer vooruit. Deze kaart is een indicatie dat je nog gewoon iets langer moet volhouden. Echter, probeer niks te forceren. Dat kan tegen je werken. Ook in de liefde moet je niks forceren. Geduld tonen. Gebruik het moment dat je hebt en weeg je opties af.
Negen van Staven
tarot card
Negen van Staven
De Negen van Staven geeft een periode van rust aan. Een tijd om wonden te helen. Dit is een kaart van loslaten, geduld te bewaren en iemand anders even de leiding te laten nemen. Orde, stabiliteit en moed zijn belangrijke indicatoren als deze kaart valt.
Tien van Staven
tarot card
Tien van Staven
Als deze kaart komt dan is er iets in je leven dat zwaar op je weegt. De last op je schouders lijkt ondraaglijk. Soms betekent deze kaart dat je een tijdje succes hebt gehad en nu moet terugschalen. Kijk goed naar waar het probleem zit. Soms neem je te veel hooi op je vork. In de liefde staat deze kaart voor een moeilijke, maar niet onmogelijke, periode.
Schildknaap van Staven
tarot card
Schildknaap van Staven
Deze kaart betekent dat inzet uit je verleden eindelijk vruchten zal afwerpen. Deze kaart laat zien dat er een jonger persoon in je leven komt. Iemand die je zal helpen. Heb vertrouwen, deze hulp zal je nieuwe inzichten geven.
Ridder van Staven
tarot card
Ridder van Staven
Deze kaart staat voor een grote reis. Ga op vakantie, mits je het kan betalen. Je gaat je goed voelen, vol energie. Je zelfvertrouwen stijgt omhoog. Ridders zijn vaak brengers van boodschappen. Bij de Ridder van Staven is dit veelal positief nieuws. In de liefde is dit een teken dat er iets nieuws en positiefs om komst is. Je bent gepassioneerd en onstuimig.
Koningin van Staven
tarot card
Koningin van Staven
Aantrekkelijk, magnetisch, optimisme, seksuele vruchtbaarheid, vrolijkheid, zelfverzekerdheid. En zeker ook hulpvaardigheid en vriendelijkheid. De kaart staat voor het volgen van je primaire instincten. Dit kan echter wel doordraven in genotszucht en wellust.
Koning van Staven
tarot card
Koning van Staven
Deze kaart staat voor openheid, kracht en avontuur. Zoals alle koningskaarten, staat deze kaart ervoor dat er iemand in je leven zal verschijnen. Deze kaart staat voor ambitie en positieve resultaten. Denk echter ook aan een concrete ambitie en rechtdoorzee je succes opzoeken.

BEKERS

De Kelken vertegenwoordigen emoties, relaties en de diepere roerselen van de ziel. Ze werpen licht op jouw innerlijke gevoelens en onthullen tevens de ware gedachten en gevoelens die anderen over jou koesteren.
Aas van Bekers
tarot card
Aas van Bekers
De aas van bekers is een voorspeller van nieuw geluk. Een mogelijkheid voor grote vreugde of liefde. Het staat voor een nieuwe liefde of voor een nieuwe diepere connectie met een reeds bestaande liefde. Het kan ook staan voor een nieuwe diepgaande vriendschap.
Twee van Bekers
tarot card
Twee van Bekers
De twee van bekers staat voor een sterke aantrekkingskracht. Het staat voor verliefd worden, passie en hartstochtelijke seks. De kaart staat ook voor verbintenis tussen personen, maar ook groepen, ideeën of talenten. Als je in conflict bent, dan is dit het moment om verzoening te zoeken. Als je in een dilemma zit. Neem even de tijd om in jezelf te zoeken naar een oplossing.
Drie van Bekers
tarot card
Drie van Bekers
De drie van bekers staat voor samenhorigheid, gezelligheid en vreugde. Een viering van een succes. Het staat ook voor een moment om hulp te zoeken of hulp te vragen.
Vier van Bekers
tarot card
Vier van Bekers
De vier van bekers staat voor een periode van diepe zelfreflectie. Een periode waarin je voor een ongewenste uitdaging staat die je moet zien te overkomen. Een periode van zelfopoffering, twijfel en aarzeling. Een periode van spanning die tot ruzie of stress kan leiden.
Vijf van Bekers
tarot card
Vijf van Bekers
Deze kaart staat voor een periode van neerslachtigheid, verdriet en teleurstelling. Het staat voor een periode dat je aan je lot overgelaten voelt en even geen uitweg ziet.
Zes van Bekers
tarot card
Zes van Bekers
Deze kaart staat voor vreugde, onschuldige liefde en een periode waarin je herinneringen kan ophalen. Het heeft te maken met nostalgische gevoelens of dat er iets uit je verleden is dat weer op je pad komt.
Zeven van Bekers
tarot card
Zeven van Bekers
Deze kaart staat voor bezinning, maar ook dagdromerij en zelfbedrog. Het staat voor ijdele hoop, maar ook een overdaad aan keuzes en hierbij ook zelfingenomenheid.
Acht van Bekers
tarot card
Acht van Bekers
Deze kaart staat voor het verbreken van een verbintenis. Voor een scheiding of een verlies. Echter, het staat ook zeker voor bewust opstappen en iets waardevols achterlaten. Het staat zeker voor een vertrek met een zwaar hart.
Negen van Bekers
tarot card
Negen van Bekers
Deze kaart staat voor een periode van genieten en vreugde. Voor genoegdoening en het behalen van resultaat. Het staat voor het bewonderen van kunst of luxe.
Tien van Bekers
tarot card
Tien van Bekers
Deze kaart staat voor het geloven in vriendschap en je ergens thuis voelen. Het betekent harmonie en innerlijk geluk in je vriendschappen en familie.
Schildknaap van Bekers
tarot card
Schildknaap van Bekers
Deze kaart staat voor creativiteit en visie. Voor toewijding en een periode van uitbreiding en groei. Het staat tevens voor het oplossen van een conflict en verzoening.
Ridder van Bekers
tarot card
Ridder van Bekers
Deze kaart is een brenger van goed nieuws. Een belangrijke voorspeller van voorspoed en geluk. Je kan hierbij denken aan onverwachte rijkdom, zoals een salarisverhoging, maar ook een innerlijke verrijking zoals een liefdesbrief.
Koningin van Bekers
tarot card
Koningin van Bekers
Traditioneel, vertegenwoordigd de energie van de koningin een natuurlijke leider. Een periode van inspiratie en teamwork. Alles loopt even op rolletjes. Dit is ook een kaart van zorgzaamheid, maar ook noestige arbeid. De koningin geeft tevens aan dat niet alles vanzelf komt; het is ook een periode van hard werken en discipline. Deze kaart staat niet voor sympathie, dus als iets niet productief is, dan wordt dit ook snel losgelaten.
Koning van Bekers
tarot card
Koning van Bekers
Deze kaart, die traditioneel de energie van een dynamische koning vertegenwoordigt, staat voor de klassieke held. Het staat voor charismatisch leiderschap, ondernemingsgezindheid, ambitie en avontuur. Dit kan ook gepaard gaan met periode van verveling en rusteloosheid. Deze kaart staat ook voor hedonisme. Een periode van genot en aantrekkingskracht en plezier. Een periode van sterke positieve emoties zijn diep verbonden met deze kaart.

PENTAKELS

Pentakelkaarten richten zich op materiële aspecten en de fysieke wereld. Ze werpen vaak licht op financiële aangelegenheden, loopbaanontwikkelingen en succes, maar kunnen tevens verschillende niveaus van emotioneel welzijn aanduiden.
Aas van Pentakels
tarot card
Aas van Pentakels
De aas van pentakels betekent dat je een nieuw begin zal ervaren. Dit kan een nieuwe baan betekenen of een promotie. Deze kaart is ronduit positief, dus als je twijfelt over je huidige baan. Dan is dit het moment om stappen te nemen. Als je in een relatie zit, dan betekent dit een nieuwe diepere emotionele connectie.
Twee van Pentakels
tarot card
Twee van Pentakels
Deze kaart staat voor balans. Als je momenteel meerdere ballen in de lucht houdt. Dan is dit het moment om hier even focus in te brengen. Even op het belangrijke concentreren. Deze kaart betekent ook het in balans brengen van je financiële situatie. Of dat je even goed aan je werk moet denken, om daar alles op orde te brengen.
Drie van Pentakels
tarot card
Drie van Pentakels
Deze kaart betekent waardering vanuit je omgeving. Mensen zullen je inzet waarderen ook al krijg je hier niet direct voor betaald. Deze kaart betekent dat je op de goeie weg bent en deze weg dient te blijven volgen. Wees er van bewust dat je wel werk moet verzetten om deze waardering te ontvangen.
Vier van Pentakels
tarot card
Vier van Pentakels
Deze kaart staat voor vasthouden en loslaten. Er is iets waar je aan blijft vasthouden. Iets dat niet gezond voor je is. Even bezinnen op je leven. Leef je wel zoals je wil leven. Bekijken of je geen dingen doet die je eigenlijk ongelukkig maken. Met betrekking tot liefde staat deze kaart voor angst. Dat je te veel je partner aan het vasthouden bent. Of dat je te veel vastgehouden wordt. Deze kaart betekent dat je even ruimte moet zoeken en afstand moet nemen. Als je aan het roken bent, dan is deze kaart een duidelijke indicatie dat je hiermee moet stoppen.
Vijf van Pentakels
tarot card
Vijf van Pentakels
Deze kaart staat voor een periode in e leven waarin dingen niet zeker zijn. Deze kaart staat voor eenzaamheid en het gevoel in de steek gelaten worden door je omgeving. Op je werk kan je het gevoel hebben even vast te zitten. Helaas is deze kaart geen goeie indicator als het gaat om de liefde. Als je fantaseert over iemand, dan is dit een periode om hiermee te stoppen. Financieel is deze kaart geen goeie indicator. Dit is een moment om even te bezinnen over je investeringen.
Zes van Pentakels
tarot card
Zes van Pentakels
Deze kaart staat voor vrijgevigheid. Dit betekent dat jij de ontvanger of de gever bent. Deel wat je hebt, dat zal een positieve uitwerking hebben. Het hoeft niet financieel te betekenen. Het kan ook betrekking hebben op emotionele steun. Wees ook niet te trots om te weigeren wat je wordt aangeboden. Op werk zal je merken dat dingen beter zullen gaan. In die liefde is dit een moment voor kansen. Ongeacht of je vrijgezel of in een relatie zit. Als je vrijgezel bent, dan is dit het moment om dat te laten weten aan je omgeving. Als je met je gezondheid worstelt, dan is dit het moment om naar de dokter te gaan.
Zeven van Pentakels
tarot card
Zeven van Pentakels
Deze kaart betekent dat je de vruchten van je inzet zal oogsten. Dit betekent ook dat je net even dat stapje extra moet zetten op je werk of liefde. Dan zal je hiervoor snel beloond worden. Voor je gezondheid betekent ook dat je inzet zal worden beloond. Als je gezonder bent gaan eten, of je bent gaan afvallen. Je zal het resultaat gaan merken.
Acht van Pentakels
tarot card
Acht van Pentakels
Deze kaart staat voor een periode van hard werken. Dit hoeft niet gelijk negatief te zijn. Echter, je moet wel hierop rekenen en hierop voorbereid zijn. Deze arbeid kan in je persoonlijke leven betekenen of op je werk. Dit is een moment om even in jezelf te geloven. In de liefde betekent dit ook dat jij of je partner minder tijd voor de relatie zal hebben. Wees hierbij behoedzaam.
Negen van Pentakels
tarot card
Negen van Pentakels
Dit is een hele positieve kaart. Dit betekent dat je financiële of emotionele zorgen even voor een tijdje voorbij zullen zijn. Deze kaart staat voor geluk en succes. In de liefde betekent dit ook dat je successen zult behalen.
Tien van Pentakels
tarot card
Tien van Pentakels
Deze kaart betekent dat je even je zegeningen moet tellen. Wees blij met wat je hebt. Je zal ook merken dat je leven beter zal gaan met wat je hebt. Deze kaart is ook heel positief voor je gezondheid. Je zal je heel goed voelen. Deze kaart staat voor zekerheid en stabiliteit.
Schildknaap van Pentakels
tarot card
Schildknaap van Pentakels
Deze kaart staat voor verveling. Je wordt in verleiding gebracht om domme dingen te doen om de verveling te verlichten. Dit is dus een indicator dat je even geduld moet hebben. Dit is ook een kaart voor hoop. Als je in een relatie zit en het lijkt even goed te gaan. Dan is dit een kaart die aangeeft dat je de hoop niet moet opgeven.
Ridder van Pentakels
tarot card
Ridder van Pentakels
Deze kaart staat voor een brenger van nieuws. Nieuws waar je al een tijdje bewust of onbewust op aan het wachten bent. In de liefde betekent deze kaart dat je de verantwoordelijkheid moet nemen voor alles wat bij een relatie komt. Niet alleen de leuke dingen, maar ook de minder leuke dingen. Financieel is dit ook een hele goede kaart.
Koningin van Pentakels
tarot card
Koningin van Pentakels
Deze kaart staat voor een periode van geven. Geld uitgeven of ergens veel energie in steken. Pas op dat je hierbij niet in de schulden geraakt. Of dat je oververmoeid raakt. Mensen zullen in deze periode naar je toe komen voor advies en steun. Dit is ook een periode waarin je veel voor elkaar zult krijgen.
Koning van Pentakels
tarot card
Koning van Pentakels
Deze kaart staat voor een periode van vertrouwen. De onzekerheid die bij veranderingen komen kan je voor lief nemen. Alles komt goed. Je kan hierin vertrouwen. Dit betekent niet dat je blind in alles moet stappen. Er zal iemand in je leven komen die jou op financieel, werk of persoonlijk gebied zal steunen. Je kan deze persoon vertrouwen.

ZWAARDEN

De Zwaarden worden doorgaans geassocieerd met strijd en interne conflicten. Ze dringen door tot de essentie van kwesties en onthullen je meest uitdagende aspecten. Daarnaast kunnen ze ook ongemakkelijke waarheden blootleggen die je onder ogen moet zien om vooruitgang te boeken, wat uiteindelijk een positieve ontwikkeling kan betekenen.
Aas van Zwaarden
tarot card
Aas van Zwaarden
De aas van zwaarden staat voor overwinning. Dit betekent dat je iets goeds gewonnen hebt of dat je iets negatiefs hebt overwonnen. Hierdoor ben je een nieuwe fase ingegaan. Belangrijk hierbij is dat de overwinning op het mentale vlak is. Dit kan een brilliant idee zijn of mogelijk een nieuwe inspiratie.
Twee van Zwaarden
tarot card
Twee van Zwaarden
Deze kaart staat voor zelfbedrog of interne conflict. Het betekent dat je niet eerlijk kijkt naar je ware gevoelens. Ofwel, een sterke onderdrukking van emoties. Deze kaart staat hierdoor voor een zoektocht naar harmonie met jezelf en je omgeving.
Drie van Zwaarden
tarot card
Drie van Zwaarden
Deze kaart staat voor een aanzienlijke pijn of eenzaamheid. Het staat voor het gevoel van afwijzing of het achterhalen van een pijnlijke waarheid. Als deze kaart voorkomt dan is er sprake van beschadigd vertrouwen in jezelf of in een ander.
Vier van Zwaarden
tarot card
Vier van Zwaarden
Dit staat voor een moment van berusting en bezinning. Even nadenken waar je in het leven staat en welke keuzes je moet nemen. Goed bekijken of jij je wel gelukkig voelt op het moment. Je innerlijke kracht zal ervoor zorgen dat je uiteindelijk de juiste keuzes neemt. Met deze kaart is haastige spoed zeker zelden goed.
Vijf van Zwaarden
tarot card
Vijf van Zwaarden
Deze kaart betekent dat je even je grenzen moet kennen. Je kan niet alles. Het betekent ook dat je even prioriteit aan jezelf moet geven. Kies voor jezelf en denk aan je eigen behoeftjes. Je eigen emoties en je eigen verlangens. Dit betekent geen egoïsme. Zie dit meer als zelfbescherming.
Zes van Zwaarden
tarot card
Zes van Zwaarden
Deze kaart staat voor het herstel van een tegenslag. Een opleving uit een verdriet. Het kan betekenen dat je net iets hebt verloren waar je veel waarde aan hebt gehecht. Echter, na het verdriept krijg je bezinning en nieuw perspectief. Hierom staat deze kaart voor een nieuw begin. Een nieuwe reis.
Zeven van Zwaarden
tarot card
Zeven van Zwaarden
Deze kaart staat voor een weerstand. Positief gezien betekent dit dat je de weerstand hebt kunnen identificeren en hierdoor weet wat je moet doen om dit te veranderen. Negatief betekent dit dat iemand van dichtbij jou heimelijk zou kunnen saboteren. De weg hieruit dient voorzichtig te betreden. Een directe confrontatie zal alles erger maken. Wees ervan bewust dat er meerdere wegen naar Rome zijn.
Acht van Zwaarden
tarot card
Acht van Zwaarden
Deze kaart staat voor een gevoel van machteloosheid. Beseffen dat sommige dingen buiten jouw controle zijn. Dit kan iets persoonlijks betekenen, zoals een vervelend gesprek met je partner. Of ook iets groters, zoals de politiek op het wereldtoneel. In ieder geval zul je merken dat jouw mogelijkheden beperkt zijn. Dit kan voor frustratie en ongerustheid zorgen. Tip: bewandel deze situatie geduldig en wees klaar op het juiste moment.
Negen van Zwaarden
tarot card
Negen van Zwaarden
Helaas een van de meest negatieve kaarten die je kan tegenkomen. Deze kaart staat voor een aanzienlijke mentale beklemming. De bron hiervan ligt dicht bij jou en zorgt voor een negatieve blik op alles wat je ziet. Soms kan dit voorkomen uit langdurig lichamelijk of geestelijk ongemak. Zoals slapeloosheid of langdurige eenzaamheid. Wees voorzichtig met het wegduwen van mensen die je willen helpen. Wees moedig genoeg om zelf hulp op te zoeken.
Tien van Zwaarden
tarot card
Tien van Zwaarden
Deze kaart is een van de meest negatieve kaarten die je kan trekken. Het staat onheil en ongeluk. Het staat niet alleen voor de ramp, maar ook voor de onvoorkomenlijkheid hiervan. Het staat voor een moeilijke periode die jouw verdraagzaamheid test.
Schildknaap van Zwaarden
tarot card
Schildknaap van Zwaarden
Deze kaart staat voor koppigheid en vooringenomenheid. Echter, het staat ook voor sterke analytische vaardigheden en frisse energie. Als deze kaart getrokken wordt voor de toekomst of het heden; wees er dan op berust dat je belangrijke beslissingen zal moeten nemen. Het betekent ook dat je op het beste moment bent om moeilijke beslissingen te nemen.
Ridder van Zwaarden
tarot card
Ridder van Zwaarden
Deze kaart betekent dat je een dwang ervaart uit je omgeving. Het staat voor moeilijke tijden en je voelt je als een vlieger in de storm. Je waait met alle winden mee. Deze kaart kan ook betekenen dat je een vijand of tegenslag ervaart. Een formidabele vijand welke wel te overwinnen is. Echter, enkel en alleen als je dit serieuze aandacht geeft. De aandacht die het verdiend.
Koningin van Zwaarden
tarot card
Koningin van Zwaarden
Er is iemand in je leven die je bewonderd. Iemand die alles heel scherp ziet, goed de situatie kan inschatten, maar zich wel op een afstand houd. Je zal deze persoon kunnen vragen om advies en dit advies zal je helpen. Je kan deze persoon vertrouwen.
Koning van Zwaarden
tarot card
Koning van Zwaarden
Deze kaart betekent een confrontatie met de autoriteiten of een autoritair persoon. Dit gaat meestal gepaard met juridische of professionele zaken. Deze persoon zal assertief zijn en mogelijk heimelijk dwingend. Vertrouw deze persoon niet. Hoewel ze vriendelijk kunnen overkomen is de motivatie puur egoïstisch.

MAJOR ARCANA

De Grote Arcana-kaarten nemen ons mee op een reis door diepgaande spirituele thema's en levenslessen. Deze kaarten onthullen cruciale momenten in het leven en bieden inzichten in persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Ze belichten niet alleen belangrijke keerpunten en levenspaden, maar ze verschaffen ook een dieper begrip van onze verbinding met het universum en de hogere krachten die ons omringen.
De Dwaas
tarot card
De Dwaas
De Dwaas is de kaart van een nieuw begin, nieuwe kansen en nieuw potentieel. Nu sta je aan het begin van je reis en sta je op het punt de eerste stap in het onbekende te zetten. Hoewel je niet precies weet waar je naartoe gaat, word je geroepen om je hart te volgen.
De Magiër
tarot card
De Magiër
Deze kaart geeft aan dat jij beschikt over de middelen en energie die je nodig hebt om je dromen waar te maken. Serieus, alles wat je nu nodig hebt, is binnen handbereik. Je hebt de spirituele (vuur), fysieke (aarde), mentale (lucht) en emotionele (water) middelen om je verlangens te manifesteren. En wanneer je ze combineert met de energie van de spirituele en aardse rijken, zal je een manifestatie-krachtpatser worden!
De Hogepriesteress
tarot card
De Hogepriesteress
e hogepriesteres is de bewaker van het onderbewustzijn en de leraar van heilige kennis en verborgen mysteries. Zittend op de drempel van de bewuste en onderbewuste geest, heeft de Hogepriesteres een aangeboren vermogen om moeiteloos tussen deze rijken te reizen. Ze leert je dat de wereld niet altijd is zoals het lijkt en dat diepere invloeden vaak spelen. Ze biedt je een diep, intuïtief begrip van het universum en een verhoogd bewustzijn van geheime of verborgen informatie.
De Keizerin
tarot card
De Keizerin
De Keizerin betekent een sterke band met onze vrouwelijkheid. Vrouwelijkheid vertaalt zich op vele manieren - elegantie, sensualiteit, vruchtbaarheid, creatieve expressie, koestering - en is noodzakelijk voor het creëren van evenwicht bij zowel mannen als vrouwen. De Keizerin roept je op om je te verbinden met je vrouwelijke energie. Creëer schoonheid in je leven. Maak contact met je zintuigen via smaak, aanraking, geluid, geur en zicht.
De Keizer
tarot card
De Keizer
Als de vaderfiguur van alle Tarot kaarten, suggereert de Keizer dat je deze vaderlijke rol dient aan te nemen (ongeacht of je een man of een vrouw bent). Zorg voor je gezin en je geliefden. Je bent misschien de kostwinner of de rots voor degenen die vertrouwen op jouw stabiliteit en veiligheid.
De Hogepriester
tarot card
De Hogepriester
De Hogepriester vertegenwoordigt een gevestigde reeks spirituele waarden en overtuigingen en wordt vaak gecorreleerd met religie en andere formele doctrines. Voordat je je eigen geloofssystemen kunt ontdekken en je eigen keuzes kunt maken (zoals geassocieerd met de volgende kaart, de geliefden), moedigt de Hogepriester je aan om de fundamentele principes van een vertrouwde bron te leren.
De Geliefden
tarot card
De Geliefden
In zijn puurste vorm vertegenwoordigt de Geliefden kaart bewuste verbindingen en betekenisvolle relaties. De komst van deze kaart in een tarotlezing laat zien dat je een mooie, soul-eervolle band hebt met een geliefde. Je gelooft misschien dat je je soulmate of levenspartner hebt gevonden, en de seksuele energie tussen jullie gaat allebei veel verder dan onmiddellijke bevrediging en lust naar iets dat heel spiritueel en bijna tantrisch is. Hoewel de Geliefden kaart meestal verwijst naar een romantische band, kan deze ook een hechte vriendschap of familierelatie vertegenwoordigen waar liefde, respect en compassie vloeien.
De Zegewagen
tarot card
De Zegewagen
De Zegewagen is een kaart van wilskracht, vastberadenheid en kracht. Wanneer de strijdwagen verschijnt, beschouw het als een teken van aanmoediging. Je hebt je doelen bepaald en kanaliseert nu je innerlijke kracht met een felle toewijding om ze tot bloei te brengen. Wanneer je discipline, inzet en wilskracht toepast om je doelen te bereiken, zul je slagen.
Gerechtigheid
tarot card
Gerechtigheid
De Gerechtigheid kaart vertegenwoordigt gerechtigheid, billijkheid, waarheid en de wet. U wordt aangesproken op uw acties en wordt dienovereenkomstig beoordeeld. Als je hebt gehandeld in lijn met je Hogere Zelf en voor het grotere Goed van anderen, hoef je je geen zorgen te maken. Als u dit echter niet doet, wordt u opgeroepen om uw acties eigen te maken. Als je hierdoor in je laarzen schudt, weet dan dat de Gerechtigheid kaart niet zo zwart en wit is als je misschien denkt. Een niveau van medeleven en begrip vergezellen Gerechtigheid, en hoewel je misschien iets hebt gedaan waar je spijt van hebt, suggereert deze kaart dat je eerlijk en zonder vooringenomenheid zult worden behandeld.
De Kluizenaar
tarot card
De Kluizenaar
De Kluizenaar laat zien dat je een pauze neemt van het dagelijkse leven om je energie en aandacht naar binnen te trekken en de antwoorden te vinden die je zoekt, diep in je ziel. Je beseft dat je diepste gevoel van waarheid en kennis in jezelf zit en niet in de afleiding van de buitenwereld. Je verlaat het alledaagse om op reis te gaan naar zelfontdekking, alleen geleid door je innerlijke wijsheid en leidend licht.
Het Rad van Fortuin
tarot card
Het Rad van Fortuin
Het Rad van Fortuin herinnert je eraan dat het wiel altijd draait en dat het leven voortdurend verandert. Als je een moeilijke tijd doormaakt, wees gerust dat het vanaf hier beter zal worden. Veel geluk en geluk zullen op tijd terugkeren. Evenzo, als het goed gaat, weet dit ook dat dit zal veranderen en dat het leven snel weer normaal kan worden.
De Kracht
tarot card
De Kracht
De Kracht kaart staat voor kracht, vastberadenheid en kracht. Kracht gaat over weten dat je de obstakels van het leven kunt verdragen. Je hebt een groot uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen, in balans met onderliggend geduld en innerlijke rust. Je bent toegewijd aan wat je moet doen en je gaat er op een manier mee om je kalmte en volwassenheid te tonen.
De Gehangene
tarot card
De Gehangene
De Gehangene herinnert je eraan dat je soms alles in de wacht moet zetten voordat je de volgende stap kunt zetten, of het Universum doet het namens jou (en het is misschien niet altijd op het meest geschikte moment!). Je hebt misschien het gezegde gehoord: Wat je hier hebt, zal je daar niet krijgen, en dat speelt inderdaad in deze kaart.
De Dood
tarot card
De Dood
De Dood tarotkaart is waarschijnlijk de meest gevreesde en onbegrepen van alle kaarten in het Tarotspel. Vermeld gewoon de naam van de kaart en de meeste mensen worden gek, bang dat ze plotseling omvallen en sterven zodra deze kaart verschijnt. Kom tot rust! De Dood kaart kan een van de meest positieve kaarten in de stapel zijn.
Gematigdheid
tarot card
Gematigdheid
Gematigdheid is de kaart om balans, geduld en matiging in je leven te brengen. Je wordt uitgenodigd om je energie te stabiliseren en de levenskracht door je heen te laten stromen zonder kracht of weerstand. Het is tijd om je flow te herstellen en je leven weer op orde te brengen en in balans te brengen.
De Duivel
tarot card
De Duivel
De Duivel vertegenwoordigt je schaduw (of donkere) kant en de negatieve krachten die je beperken en je ervan weerhouden de beste versie van jezelf te zijn. U kunt het gevolg zijn van negatieve gewoontes, afhankelijkheden, gedrag, denkpatronen, relaties en verslavingen. Je zit vast tussen het plezier op de korte termijn dat je ontvangt en de pijn op de lange termijn die je ervaart.
De Toren
tarot card
De Toren
Wanneer de Toren kaart verschijnt in een tarotlezing, verwacht dan het onverwachte - massale verandering, opschudding, vernietiging en chaos. Het kan een scheiding zijn, de dood van een geliefde, financiële mislukking, gezondheidsproblemen, natuurrampen, verlies van baan of elke gebeurtenis die u tot uw kern brengt en u geestelijk, mentaal en fysiek treft.
De Ster
tarot card
De Ster
De Ster komt als een welkom rustmoment na een periode van vernietiging en onrust. Je hebt veel uitdagingen doorstaan en jezelf ontdaan van alle beperkende overtuigingen die je eerder hebben tegengehouden. Je realiseert je kern essentie, wie je bent onder alle lagen. Het maakt niet uit wat het leven op je pad gooit, je weet dat je altijd verbonden bent met de Goddelijke en pure liefhebbende energie.
De Maan
tarot card
De Maan
De Maan vertegenwoordigt je angsten komt vaak tevoorschijn wanneer je angst projecteert op je heden of op je toekomst, op basis van ervaringen uit jouw verleden. Je hebt misschien een pijnlijke herinnering die emotionele stress veroorzaakte, en in plaats van de emoties te verwerken, duwde je ze diep in je onderbewustzijn.
De Zon
tarot card
De Zon
De Zon staat voor succes, uitstraling en overvloed. De zon geeft je kracht en vertelt je dat ongeacht waar je gaat of wat je doet, je positieve en stralende energie je zal volgen en je geluk en vreugde zal brengen. Mensen voelen zich tot je aangetrokken omdat je altijd de zonnige kant kunt zien en zoveel warmte in het leven van anderen kunt brengen. Deze prachtige, warme energie is wat je door de moeilijke tijden zal helpen en je zal helpen slagen. Je bevindt je ook in een positie waar je je hoogste kwaliteiten en prestaties met anderen kunt delen.
Het Oordeel
tarot card
Het Oordeel
De Oordeel kaart roept je op om op te staan en een hoger niveau van bewustzijn te omarmen ten dienste van je Hoogste Potentie. Je ervaart een spiritueel ontwaken en beseft dat je voor zoveel meer bestemd bent. Dit is je kosmische verhoging! U hoort de oproep en bent klaar om te handelen. Stem af op een hogere frequentie. Laat je oude zelf los en stap in deze nieuwste versie van wie je echt bent. De Oordeel kaart geeft vaak aan dat je een levensveranderende beslissing moet nemen, deze deze beslissing een combinatie van intuïtie en intellect. U bevindt zich misschien op een kruispunt, zich ervan bewust dat elke keuze die u maakt een significante verandering met langdurige gevolgen zal hebben.


Onze mediums zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.