SPIRITUELE REINIGING

Wat is een spirituele reiniging?

De spirituele reiniging is een eeuwenoude manier om jou te verlossen van vastzittende negatieve energie. Hiernaast zorgt het ook voor dat je positieve energie beter kan vasthouden. Deze reinigingen werden al ruimschoots voor de Middeleeuwen uitgevoerd door verschillende culturen over de hele wereld. Je kan ervoor kiezen om zelf de spirituele reiniging uit te voeren. Echter, het beste is om dit te laten begeleiden door een ervaren medium.

Welke informatie geeft een AURA?

Een aura is een onmetelijke bron van informatie over je verleden, heden en toekomst. Ook presenteert de aura zich op verschillende manier naar verschillende personen. De aura zegt dus ook iets over de relatie met de persoon die er naar kijkt. Een Kirlian of andere speciale camera kunnen gebruikt worden om de aura te fotograferen.

Wat kan een spirituele reiniging voor jou betekenen?

Je kan ervoor kiezen om de problemen in je leven met de botte bijl aan te pakken. Als je in financiële problemen zit, dan kan je meer proberen te verdienen. Heb je problemen met bepaalde personen, dan kan je ze vermijden. Echter, soms werkt de traditionele aanpak niet. Je kan harder trekken aan het probleem, maar soms niet de oorzaak oplossen. In deze situaties kan een spirituele reiniging een uitkomst bieden. Ervaar je de volgende problemen, dan is het misschien verstandig om te kijken naar een spirituele reiniging.

hardnekkige financiële problemen

een scheiding of het verlies van een geliefde

weinig energie thuis of op het werk

relatieproblemen

verdriet of een gevoel van depressie

Hoe kan een spirituele reiniging jou helpen?

Een spirituele reiniging is gebaseerd op het concept dat alles in het universum bestaat uit energie. Alle mensen om je heen, al jouw gedachtes, al je emoties, al het licht, alle dieren. Het bestaat allemaal uit energie en het staan allemaal met elkaar in verbinding. Deze energie draait om elkaar en beïnvloed elkaar. Net zoals vuur water kan laten koken, kunnen jouw gedachtes ook worden beïnvloed door de energie van anderen.

Het is lastig voor ons lastig om negatieve energie te herkennen. Soms denk je dat je een nare ervaring achter je hebt gelaten. Echter, de negatieve energie hiervan sluimert toch nog onbewust in je door. Deze energie kan je emoties, gedrag maar ook je gezondheid beïnvloeden. Je kan hierdoor heftiger reageren op specifieke situaties, zonder dat je weet waarom. Je kan negatieve gevoelens bij bepaalde personen hebben, zonder dat je deze weet te verklaren.

Wat zijn de gevolgen van negatieve energie?

Negatieve energie kan je onbewust overnemen van bepaalde personen of locaties. Deze energie beïnvloed jou en verandert jouw gedrag. Als je dit lang duurt dan kan deze negatieve energie onderdeel worden van je karakter en jouw welzijn. Dit is een onwenselijke situatie, omdat je hierdoor langzaam in een negatieve spiraal kan afdwalen. Je zal hierdoor merken dat je onverklaarbare problemen ervaart op je werk of in je relaties.

Hoe werkt een spirituele reiniging?

1 Onderzoeken van de negatieve energie.

Als eerste is het van belang dat er zoveel informatie wordt vergaard over de negatieve energie. Dit is meer dan doorvragen over de geestelijke en fysieke gezondheid van een persoon. Hierbij wordt er ook gekeken naar de verstoringen die er zijn in jouw chakra of in jouw auro. Onze ervaren mediums hebben kunnen hier goed bij helpen.

2 Een spirituele analyse

Hierna wordt er aan de hand van een spirituele analyse geeken naar de gehele welzijn van een persoon. Hoe sta je in het leven en hoe gelukkig voel jij je spiritueel. Het doel is om te kijken hoe jouw energie in balans staat met jouw omgeving en waar er onbewuste blokkades kunnen zitten.

3 Het spiritueel reinigen van de negatieve energie

De laatste fase is een complete spirituele reiniging van de negatieve energie. Hiernaast worden ook de blokkades voor positieve energie vrij gemaakt. Hiermee zal je gelijk merken dat je makkelijker open staat voor de positieve energie uit je omgeving en deze ook beter kan vasthouden. Dit zal zich direct vertalen in betere resultaten in je relaties en op je werk. Voor het meer informatie over het uitvoeren van de spirituele reiniging kan je contact opnemen met onze mediums.

WIL JE MEER WETEN?

Onze erkende mediums kan je alles vragen over de spirituele reiniging.

Onze mediums zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.