HOE KIES JE EEN MEDIUM?

Hoe kies je de medium die bij je past?

Niet alle begaafden zijn hetzelfde. Net zoals artsen hebben begaafden specialiteiten. Specialiteiten zijn belangrijk. Als u advies wenst van een professionele begaafde, dan is het verstandig de medium te kiezen die het beste kan adviseren over uw specifieke situatie.

Medium

Een medium zal je met je overleden geliefden aan de andere kant verbinden. Raadpleeg een medium wanneer u wilt bevestigen of uw overleden geliefden nog steeds over u waken. Geen medium kan garanderen dat een bepaalde geest doorkomt, maar wees dus open voor andere familieleden of vrienden die met boodschappen voor je willen komen. Een medium adviseert u meestal niet over carrière, relaties, financiën, gezondheid, maar is vaak wel in staat om dit te doen.

Helderziende

Een helderziende zal je dingen vertellen over jezelf en je verleden. Dit doet een helderziende om te bevestigen dat ze informatie ontvangt van de andere kant. Hierna zal de helderziende je vertellen over je toekomst. Je kan er altijd voor kiezen om de helderziende je alleen de positieve dingen uit je toekomst te laten vertellen. Een helderziende zal je niet altijd vertellen over de paden die je beter niet kan bewandelen. Echter, de helderziende zal je wel vertellen waar je blijft als je op het huidige pad blijft. Het ligt dan aan jou of je jouw huidige pad blijft bewandelen.

Numeroloog

Numerologie is de studie van getallen en hun symboliek. Een numeroloog kan uw persoonlijkheid, sterkte, zwakheden, talenten en toekomstige obstakels voor u bepalen door informatie als uw naam, adres, geboortedatum en geboortemoment te bestuderen. Ook overige getallen die van belangrijke waarde voor u zijn, zoals bijvoorbeeld uw trouwdatum, kan de numeroloog gebruiken om u te kunnen helpen. Een numeroloog hoeft niet begaafd te zijn. Echter, een begaafde numeroloog kan u helpen met een uitgebreide interpretatie van uw vragen.

Waarzegger

Waarzeggers gebruiken verschillende instrumenten, zoals tarotkaarten, slingers, kristallen of I Ching om antwoorden te krijgen op uw vragen. Waarzeggers kunnen je adviseren op het gebied van carriére, relaties, financiën en gezondheid. Gewoonlijk hebben waarzeggers paranormale vaardigheden. Maar soms hebben waarzeggers lang gestudeerd om te weten hoe ze hun instrumenten moeten interpreteren. Hierom hoeven waarzeggers geen paranormale gaven te hebben om u te helpen.

Onze mediums zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.