WAARZEGGING
TAROT
NUMEROLOGIE
MEDIUMCHAT
ARTIKELEN
BOEKEN
Fortune Teller Icon
Waarzegger
Luck Icon
Tarot
Luck Icon
Numerologie
Luck Icon
Mediumchat
Luck Icon
Boeken
Luck Icon
Artikelen
Luck Icon
Webshop
BOEKEN
Ontdek de fascinerende wereld van tarot, waarzeggerij, geboortedagnumerologie en channelen door middel van onze aanbevolen boeken. Laat je meevoeren door de diepgaande inzichten en mystieke kennis die deze boeken te bieden hebben. Of je nu een beginnende ontdekker bent of al vertrouwd bent met deze onderwerpen, onze gecureerde selectie belooft een boeiende reis vol wijsheid en inspiratie. Verrijk je geest, ontdek nieuwe perspectieven en laat de magie van deze boeken je leiden naar een dieper begrip van jezelf en de mysterieuze krachten die in het universum spelen. Duik in deze literaire schatten en laat de betovering beginnen.
Book Cover

The Little Book of Practical Magic

Sarah Bartlett

Ontdek de geheimen van kristallen, chakra's, kruiden, waarzeggerij en paranormale krachten in dit betoverende boek. Leer hoe je magie kunt integreren in je dagelijks leven voor persoonlijk succes, liefde en welzijn.

BESTEL NU
Book Cover

Gids voor spiritueel ontwaken

Mary Mueller Shutan

Ontdek de twaalf lagen van spiritueel ontwaken in deze diepgaande gids. Mary Mueller Shutan biedt waardevolle inzichten en oefeningen om je te ondersteunen op je pad van spiritueel ontwaken. Leer over het ontwakingsproces, de verschillende ervaringen en praktische tips om verbonden te blijven met de maatschappij. Een onmisbaar boek voor iedereen die op zoek is naar verlichting en vrijheid.

BESTEL NU
Book Cover

Leren channelen

Wendy Ebus

Dit betoverende boekje laat je kennismaken met de geheimen van kristallen, chakra's, kruiden, waarzeggerij en paranormale krachten. Het laat zien hoe je magie kunt gebruiken in je dagelijks leven om persoonlijk succes, liefde en welzijn te bereiken.

BESTEL NU
Book Cover

Praktisch handboek Tarot

Nevill Drury

Ontdek de tarot met dit praktische handboek! Leer de geschiedenis, betekenissen van de kaarten, symboliek van de elementen (Vuur, Water, Lucht, Aarde), en tarotkleuren (Staven, Bekers, Zwaarden, Pentagrammen). Ontdek legmethodes zoals het Keltische Kruis en de Zeven Kaartenlegging. Het boek biedt interactieve oefeningen, ja- en nee-lezingen, liefdes- en vriendschapslezingen, en meditaties. Ideaal voor zowel beginners als gevorderden die hun tarotkennis willen verdiepen.

BESTEL NU
Book Cover

Tarot voor jezelf

Annick Van Damme

Duik in de betoverende wereld van 'Tarot voor jezelf' door Annick Van Damme en ontdek de kracht van tarot om je eigen toekomst vorm te geven. Dit boek biedt niet alleen heldere uitleg en interpretatiemogelijkheden van de tarot, maar ook waardevolle tips om je intuïtie te ontwikkelen en erop te vertrouwen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde tarotist die zijn kennis wil verdiepen, dit werk is een onmisbare metgezel op je reis naar zelfontdekking en bewuste toekomstvorming. Laat de beeldtaal van de tarot je leiden naar inzichten in jezelf, je leven en het universum.

BESTEL NU
Book Cover

De magie van je geboortedag

Saffi Crawford

Ontdek de magie van je geboortedag met 366 dagelijkse profielen die inzicht bieden in je eigenschappen, carrièrevoorkeuren, liefdespartners en samenwerkingspartners. Leer de basis van numerologie, inclusief je holistische getal en persoonlijke jaargetal, en ontdek de invloed van vaste sterren op je horoscoop. Een compacte gids vol eeuwenoude wijsheid voor een snelle verkenning van je geboortedag, sterren en getallen.

BESTEL NU