AURA KLEUR BETEKENIS

Wat is een AURA?

Alles dat leeft is omringd door een aura. Een aura is een ovaal gevormde kleurig veld, dat bestaat uit geluid, licht en trillingen. De menselijke aura wordt soms ook het energieveld genoemd. Dit veld representeert iemands stemming en fysieke gezonden. Hiernaast geeft het ook de conditie van de chakra weer. De belangrijkste kleuren in een aura zijn rood, oranje, geel, groen en blauw. Maar ook zwart, wit en grijs kan erin worden gevonden. Er zijn daarbij ook vele variaties op deze kleuren. Sommige kleuren zijn intenser aanwezig dan anderen. Ook zijn bepaalde kleuren lichter of dieper. Er zijn ook metaal kleuren zoals goud en zilver.

Welke informatie geeft een AURA?

Een aura is een onmetelijke bron van informatie over je verleden, heden en toekomst. Ook presenteert de aura zich op verschillende manier naar verschillende personen. De aura zegt dus ook iets over de relatie met de persoon die er naar kijkt. Een Kirlian of andere speciale camera kunnen gebruikt worden om de aura te fotograferen.

Wat betekent de kleur van een AURA?

ROOD

Bij rood gaat het om de circulatie van bloed. Het staat voor een sterk hart en een goede fysieke gezondheid. In een positief licht staat de rode aura voor een gezond ego. Iemand die veel energie in je steekt als je hulp nodig hebt. In een negatief licht staat het rode aura voor prikkelbaarheid en boosheid.

DONKER ROOD

Het diepere rood staat voor een sterke wil. Iemand die goed geaard is en weet wat hij wil. In een positief licht staat het diepe rood voor passie, liefde en seksualiteit. In een negatief licht staat het voor oneerlijkheid en onvolwassenheid.

ORANJE

Oranje staat voor vruchtbaarheid en goede intuïtie voor emoties. Deze kleur staat voor een goede gezondheid, levenslust en gezonde spanning. In een positief licht staat oranje voor productiviteit, creativiteit en goede sociale vermogens. In een negatief licht staat het voor stress en verslavingsgevoeligheid.

LICHT ORANJE

Een lichtere kleur van oranje staat voor een oog voor detail en intelligentie. In een negatief licht kan het ook staan voor perfectionisme.

GEEL

Geel staat voor levensenergie en levenslust. Het is de kleur van verlichting, optimisme en inspiratie. In een negatief licht kan geel staan voor haat en afgunst.

LICHT GEEL

Een lichtere kleur van geel staat voor een verhoogd spiritueel bewustzijn. Het staat voor hoop en positiviteit. In een negatief licht, of bij wat feller geel, staat het voor machteloosheid, verlatingsangst en een behoefte aan controle.

GROEN

De kleur groen richt zich op het hart en de longen. Het staat voor balans, groei en positieve verandering.

LICHT BLAUW (TURQOUISE)

Dit is de kleur van het immuunsysteem. Het staat voor compassie en gevoel.

BLAUW

Blauw is de kleur van de keel en het darmkanaal. Het staat voor openheid, kalmte, eerlijkheid en intuïtie. In een negatief licht staat blauw voor de angst om je uit te drukken. Evenals de angst voor wat de toekomst jou zal brengen.

PAARS

Paars is de kleur van het zicht. Het is de meest gevoelige kleur in je aura. Het staat voor visie, magie en kunst. In een negatief licht kan het staan voor hallucinatie, verkeerde conclusies trekken en dagdromerij.

ZILVER

Zilver is de kleur van overvloed. Dit kan staan voor financiële of spirituele ontwaking. In een negatief licht kan het staan voor sceptisisme en geslotenheid voor anderen.

GOUD

Goud is de kleur van bescherming en spirituele verlichting. Iemand met deze kleur staat voor wijsheid, innerlijke rust en vrede. In een negatief licht staat deze kleur voor arrogantie.

ZWART

Zwart is in een aura geen positieve kleur. Het staat voor problemen en niet in staat om iets te kunnen vergeven. Verdriet en boosheid gaan hierbij gepaard.

WIT

Wit is de kleur van zuiverheid, eerlijkheid en gezondheid. Het is de kleur welke je in staat brengt om de gedachten van anderen goed te kunnen reflecteren. Echter, ook om de negativiteit van anderen goed te kunnen reflecteren. Wit is over het algemeen een positieve kleur.

BRUIN

Bruin is in een aura een negatieve kleur. Het staat voor gierigheid, gulzigheid en onzekerheid. Het is de kleur van starheid en niet open kunnen staan voor de mening van anderen.

WIL JE MEER WETEN?

Onze erkende mediums kan je alles vragen wat je wil weten over je aura.

Onze mediums zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.