EEN SPIRITUELE ONTWAKING.

7 signalen bij een spirituele ontwaking.

Een spirituele ontwaking is een magische periode in je leven zijn. Vele nieuwelingen voelen zich ongemakkelijk bij hun nieuwe talenten. Dat is nergens voor nodig. Helderziendheid is een unieke gave die je veel vreugde zal geven. Dit artikel zal je de informatie geven die je nodig hebt om te genieten van jouw nieuwe reis.


Wat veroorzaakt een ontwaking?

Er is niet echt één hoofdoorzaak voor helderziendheid. Hier zijn twee manieren wat een spirituele ontwaking kan veroorzaken.

Een bijna dood ervaring.

Je hebt waarschijnlijk wel verhalen zoals deze gehoord. Iemand heeft een bijna dood ervaring en krijgt hierna inzichten die niet volgens de normale wetenschap te verklaren zijn. Veel mediums zijn wakker geworden na een ongeval en voelden zich anders. Ze voelden zich verlicht. Hierna kregen ze al snel paranormale ervaringen of inzicht in de wensen vanuit het hiernamaals.

De geboorte van een kind.

Veel nieuwe ouders ervaren na de geboorte van hun kind een nieuwe vorm van intuïtie. Dit noemen ze dan ook niet voor niets het moeders- of vadersinstinct.

Hypnose- of genezingsessie .

Iets zo simpel als een hypnose of een energieke genezingsessie kan je zesde zintuig ontwaken. Deze sessies kunnen je sensitiviteit voor trillingen verhogen. Dit stroom zorgt voor een verschuiving in je bewustzijn. Onze waarzeggers kunnen je hierover meer vertellen.


Er zijn echter geen regels voor wanneer en waarom een ontwaking zich voordoet. Maar een belangrijke gebeurtenis in je leven kan de deur open genoeg openbreken om een ontwaking te veroorzaken.


1. Een tintelend gevoel bij je geestesoog.

Je kan een tinteling ervaren in het gebied van je ‘derde oog’. Dit is het gebied tussen de wenkbrouwen. Dit komt omdat je energieke signalen begint op te nemen. Daarnaast begint jouw chakra zich te openen. Vooral in het begin kan deze ontwikkeling een vrij heftige ervaring zijn. Dit geestesoog noemen bevindt zich in het midden, tussen je wenkbrouwen.

2. Een connectie met het hiernamaals.

Je kan ervaren dat je een sterkere verbinding hebt met het hiernamaals. In andere woorden, het is makkelijker voor je worden om de aanwezigheid van een geest aan te voelen. Dit kunnen uw geestgeleiders zijn. Maar ook uw geliefden in de hemel. U kunt ook de aanwezigheid van anderen beginnen te voelen. Voor veel mensen in is de connectie met het hiernamaals een natuurlijke ontwikkeling die volgt op een ontwaking.

3. Wil om negativiteit te vermijden.

Je merkt dat je heel sensitief wordt voor het aanvoelen van de emoties van anderen. Hierom kunnen negatieve emoties heel heftig en vermoeiend op jou overkomen. Dit gevoel is sterker rond mensen die sterk negatief of dramatisch ingesteld zijn. Je krijgt hierdoor de wil om weg te blijven van negatieve energie in je omgeving.

4. Je droom helder en bewust.

In een heldere droom (ook wel lucide droom genoemd) is een droom waarin je bewust bent van het feit dat je droomt. Hierdoor kan jij je dromen nog goed herinneren nadat je wakker bent geworden. Hier zijn twee redenen voor:

1. geen weerstand in je slaap

Wanneer je slaapt heb je geen weerstand. Je geest is als het ware open. Je zit hierdoor niet je eigen intuïtie in de weg. Dit betekent niet dat je dromen gelijk ook voorspellingen zijn. Maak je hierover geen zorgen. Je moet nog leren hoe je jouw dromen kan interpreteren. Een waarzegger kan je hierbij helpen.

2. een ander bewustzijn niveau.

Als je slaapt kan je makkelijk in andere bewustzijnsniveaus ervaren. Je neemt als het ware niet meer waar via je zintuigen, maar via je geest. Je gebruikt je ogen wel, maar je ogen zijn eigenlijk dicht. Hierom gebruik je eigenlijk je geestesoog. Probeer hierom een dromendagboek bij te houden.

5. Een stroom aan informatie.

Helaas zijn niet alle signalen bij een spirituele ontwaking positief. Veel mensen klagen over vaak voorkomende hoofdpijnen. Dit komt doordat je geest nu een enorme instroom van informatie moet verwerken. Dit kost moeite. Maak je geen zorgen. De hoofdpijnen zullen uiteindelijk verdwijnen.

6. Je voelt dingen aankomen.

Door je nieuwe talenten zal je merken dat je de energie van objecten en plaatsen zal aanvoelen. Dit betekent ook dat de uitstraling hiervan kan voelen vanuit het verleden of de toekomst. Hierdoor kan je aanvoelen of er iets is gebeurt op die plaats of dat er iets valt te gebeuren.

7. Een drang naar meer informatie.

Iedereen die geconfronteerd wordt met een spirituele ontwaking wil hier meer over leren. Je krijgt een innerlijke drang om alles te weten over jouw nieuwe talenten. We voelen ons verlicht en nemen afscheid van ons oude zelf. Je merkt dat dit ook gepaard gaat met het vinden van nieuwe vrienden. Of afscheid nemen van oude vrienden. Je zal nu alles willen leren om het nieuwe spirituele pad te kunnen bewandelen. Onze waarzeggers hebben hier ervaring mee en kunnen jou hierbij helpen.

Onze mediums zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.